DanskEnglish (British)

Anvendelse
Skaga Power Boost er et naturligt proteintilskud af høj biologisk værdi til heste af alle typer, uanset alder og træningsniveau. Skaga Power Boost har et højt indhold af essentielle aminosyrer, herunder specielt Lysin. 

Skaga Power Boost anvendes til vedligehold og opbygning af hestens muskler og væv. Kan anvendes dagligt ved ekstra behov for protein i hestens foderration, eller som kur op til f.eks. kåringer og konkurrencer. Power Boost kan anvendes til drægtige og diegivende hopper, samt ungheste og aldrende heste for at opfylde det øgede proteinbehov. 

Skaga Power Boost kan med fordel anvendes sammen med Skaga Omega 3 fiskeolie for optimal tildeling af essentielle omega 3 fedtsyrer (EPA, DHA) kombineret med tilskud af essentielle aminosyrer i hestens daglige foderration.

 

Fremstillet af en af verdens førende producenter
af fiskeprotein og fiskeolie

Skaga Power Boost er fremstillet af 100% fisk fanget i dansk farvand og hele vejen op til de nordligste fiskepladser i Atlanterhavet. Forædlet af FF Skagen der er miljøcertificeret og en af verdens førende producenter af fiskeprotein og fiskeolie.